OVER ONS

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding, examenbegeleiding en examenbijles aan leerlingen van de middelbare school. Leerlingen van het vmbo tot aan het vwo, van de brugklas tot en met het examenjaar, kunnen bij ons terecht!


Wij bieden de begeleiding op verschillende locaties:

Lentiz Reviuslyceum, Maassluis

Lentiz Revius Mavo, Maassluis

Thuis bij de leerling, in Maassluis en Maasland

Online via Facetime

Paul Dorsman en Eline Jansen zijn de oprichters van StudiePlus Maassluis. Beiden hebben zij al jaren ervaring met het geven van huiswerkbegeleiding, bijles en examenbegeleiding. Paul coördineert de bijles en de examenbegeleiding en Eline coördineert de huiswerkbegeleiding. De bijlessen, huiswerkbegeleiding en examenbegeleiding worden gegeven door jonge, enthousiaste, ervaren en kundige begeleiders.

 

SAMENWERKINGEN

LENTIZ REVIUSLYCEUM

Wij werken samen met het Lentiz Reviuslyceum, Maassluis. Het Reviuslyceum is een havo/vwo-school. Op het Reviuslyceum hebben wij meerdere lokalen ter beschikking om huiswerkbegeleiding, bijles en examenbegeleiding te geven.

Er wordt nauw samengewerkt met docenten, mentoren en de zorgcoördinator. 

Klik op de onderstaande knop om naar de website te gaan van het Reviuslyceum

LENTIZ REVIUS MAVO

Wij werken samen met het Lentiz Revius Mavo, Maassluis. Het Revius Mavo is een vmbo-school. 

Er wordt nauw samengewerkt met docenten, mentoren en de zorgcoördinator.

Klik op de onderstaande knop om naar de website te gaan van het Reviuslyceum


DE BLIJE STUDENT

De Blije Student is gespecialiseerd in het helpen van jongeren met het kiezen van een studie die bij hen past. De Blije Student biedt individuele coaching en studiekeuzetraining aan.

De Studiekeuzetraining van De Blije Student is:

– Persoonlijk

– Interactief

– Resultaatgericht

– Kortdurend

Geeft inzicht in:

– Drijfveren, interesses, motivaties

– Kwaliteiten

– Bijpassende studies


Manuela Brasse, studiekeuzecoach.

“Ik zag veel jongeren worstelen met hun studiekeuze. Daar wilde ik wat aan doen. Want om goed te kunnen kiezen heb je zelfkennis nodig en daarom heb ik De Blije Student opgericht. De Blije Student biedt een 1,5 daagse Studiekeuzetraining aan. De door mij ontwikkelde training combineert interactieve opdrachten met een beroepskeuzetest in spelvorm. Doordat ik met kleine groepen werk is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Door de  training worden jongeren bewust van hun intrinsieke motivatie. Zo krijgen zij een goed beeld van hun drijfveren (motivaties), hun kwaliteiten en welke studies daarbij zouden passen. Zodat ze na de training bewust en met zelfvertrouwen hun studiekeuze kunnen maken die bij hen past. ”

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

 

Eline Jansen: 06-28143028 Paul Dorsman: 06-53918115

Reviusplein 8, Maassluis.

©2020 StudiePlus Maassluis  KvK nummer: 75632977